Quantcast

Nadal es fica en les semifinals de l'Open d'Austràlia

Gran victòria de Rafa Nadal davant un Raonic que ho va intentar, però el nivell de Rafa en aquest Grand Slam recorda al jgador que ens va enamorar a tots amb el seu tennis. El balear tuvó d'aixecar 6 pilotes de set en contra en el segon parcial, que es va acabar duent a la mort sobtada.

Divendres que el manacorí sortirà de nou a la pista central de Melbourne, en aquest cas, per enfrontar-se al búlgar Dimitrov que va eliminar en els quarts de final al belga Goffin.

Tot el món segueix somiant amb una final entre Nadal i Federer, però per a això el suís haurà de deixar pel camí al seu compatriota Wawrinka. En el cas que Rafa aconsegueixi tombar Dimitrov disputaria la seva quarta final de l'Open d'Austràlia, torneig que ja va conquerir el 2009.