Quantcast

Augmenten les queixes presentades al raonador del ciutadà el 2016

Les queixes al Raonador del Ciutadà han augmentat entre un 15 i un 20% l'any 2016, respecte al 2015, quan es van tramitar 302 expedients. Així ho ha avançat Josep Rodríguez, a l'espera de poder concretar tots els detalls, quan comparegui davant del Consell General. A grans trets, però, ha apuntat que el que més ha augmentat són les accions privades, les queixes pel tractament rebut a l'administració general i els actes socials.

En el cas concret de la CASS, les queixes també han crescut aquest 2016. D'aquesta manera, el Raonador ha assegurat que, de moment, no s'ha notat la implantació de la figura del mediador a la parapública.

Una altra queixa que ja va ser notícia el 2015 i que el 2016 ha tornat a augmentar és la que fa referència al tracte rebut per part dels funcionaris de l'administració.