Quantcast

Michelin llança un programa de fidelització per a transportistes autònoms i petites flotes

Michelin Camió ha posat en marxa el Club Autònoms MICHELIN, un programa de fidelització creat amb l'objectiu de recompensar la confiança que els autònoms i les petites flotes del sector del transport dipositen a la marca. Aquest Club premiarà al transportista amb avantatges exclusius. El Club Autònoms de MICHELIN funciona de manera molt senzilla: si l'autònom o petita empresa compra pneumàtics MICHELIN per a la seva camió o flota al seu taller habitual, obtindrà punts que podrà bescanviar per regals gourmet, dispositius d'alt valor tecnològic, experiències úniques o productes per seu camió. Michelin vol agrair també la fidelitat dels seus clients amb avantatges especials. Així, pertànyer al Club Autònoms donarà accés a informacions tècniques i professionals d'interès, notícies, sortejos o promocions exclusives, entre altres opcions. A més, si el transportista convida a un altre autònom o petita empresa al Club Autònoms, tots dos rebran punts extra. Per a més comoditat, l'autònom o petita flota podran gestionar els seus punts i regals per Internet. Tan sols hauran d'accedir al Club Autònoms a través d'myaccount, un espai creat especialment per a ells, situat a la part superior dreta del web camion.michelin.es.