Quantcast

Pixar confirma la connexió que guarden totes les seves pel·lícules

Molts seguidors de Pixar asseguraven que totes les seves pel·lícules estaven relacionades entre si i que es desenvolupaven en el mateix univers . Pixar ha pujat un vídeo al seu compte de Facebook afirmant totes aquestes teories que han estat circulant durant anys.

El vídeo mostra els múltiples 'easter eggs' que es troben amagats en totes les pel·lícules de la factoria que fan que es relacionin unes amb les altres. Un exemple d'això és la nina Jessie de 'Toy Story', la qual es pot veure en una escena de la pel·lícula de 'Monstres SA', o el gravat de Sullivan que apareix en 'Brave '.

El vídeo s'acumula a la compte oficial de Pixar a Facebook més de 6 milions de visualitzacions < / strong> i ha estat compartit en més de noranta milions d'ocasions.