Quantcast

Mor a la vetlla de la seva filla i els seus cinc néts a Mèxic

José Ángel Rodríguez és un home mexicà de 66 anys que va morir dilluns passat a causa d'una aturada cardíaca mentre vetllava el cos de la seva filla i els seus cinc néts. Segons ha informat el diari local 'Tiempo', l'home va morir sense que els serveis d'assistència poguessin fer alguna cosa per salvar-li la vida.

Segons mitjans locals, els assistents a la vetlla asseguren que l'home va començar a sentir-se malament hores abans de l'enterrament. “No pot ser que estigui passant això, una tragèdia després d'una altra, no és just que la vida els tracti així”, lamentava una veïna a 'El diario'.

La filla i els néts de l'home van morir en un incendi el passat diumenge 8 de gener. L'incendi va ser provocat per un curtcircuit de l'escalfador elèctric Un dels fills es trobava fora de la casa en el moment dels fets, però, en veure el que havia passat, el jove es va endinsar en l'habitatge per salvar la seva família i no va sortir amb vida, segons ha informat l'anterior mitjà citat. Brenda, que així és com es deia la filla de José Ángel, i els seus 5 fills van morir en l'incendi per intoxicació amb monòxid de carboni.