Quantcast

La Fundació ONCA inicia una nova edició dels tallers creatius

Aquest dissabte La Trapa del Centre Cultural i de Congressos Lauredià acollirà el primer dels quatre tallers creatius oberts als membres de la Jonca, als alumnes i professors de música, i a totes les persones interessades que la Fundació ONCA ha preparat per aquesta temporada. 'Actitud i presència escènica' és el primer taller, a càrrec de Joan Hernández, pedagog, director de teatre, actor, músic i professional vinculat al projecte social de la Fundació ONCA.

En paraules d'Hernández, “el taller vol donar eines per tenir una actitud i una presència escènica que ajudin a millorar la interpretació tant musical com de qualsevol altra disciplina artística. És important ser conscient de com s'actua, de com et veu el públic i els teus companys d'escena, per tenir un millor so i projectar unes intencions artístiques creïbles”.

En aquest primer taller, s'oferirà una sessió per a nens de 6 a 9 anys, de 10 a 10.45 hores; una altra adreçada a infants de 10 a 12 anys, d'11 a 12 hores; una sessió dirigida als joves de 13 a 18 anys, de 12 a 13.30 hores, i un taller per a professorat i adults, que es durà a terme de 16 a 19 hores. Les inscripcions s'han de formalitzar a [email protected], les places són limitades i hi col·laboren la Fundació Anna Riera i el Comú de Sant Julià de Lòria.

Els propers tallers seran el dijous 30 de març amb 'Percussió corporal' a càrrec de Santi Serratosa, el 2 de maig serà el torn del taller musical 'Com sona' amb Pep Gol i, finalment, els dies 7 i 8 d'octubre, Vika Kleiman impartirà el taller 'L'art del moviment, la consciència i l'expressió'.