Quantcast

GHVIP5: El veritable motiu de la participació de Terelu Campos

Abans de començar el reality , molt es va parlar sobre la possible participació de Terelu Campos a la cinquena edició de 'Gran Hermano VIP' . No obstant això, uns dies abans que donés començament el concurs, la col·laboradora de 'Sálvame' va negar en una entrevista radiofònica la seva participació en ell "per motius personals".

Segons la revista Lecturas, la decisió que Terelu participés en 'GHVIP5' la van prendre de manera unilateral des de les altes esferes de la cadena, cosa que no va caure gens bé a la filla de Maria Teresa Campos.

Ara, sembla que la col·laboradora ha canviat d'idea. Durant la gala d'aquest dijous, Terelu Campos es va incorporar com a nova concursant del reality de Telecinco. Alguns mitjans apunten que la productora encara continua negociant la seva memòria cau per convèncer-la que es quedi.

Segons publica El Mundo, la col·laboradora de 'Sálvame' s'embutxacarà cada setmana que romangui dins de la casa de Guadalix prop de 30.000 euros . Això ajudarà a problema econòmic en el qual està immersa la filla de Maria Teresa, tal com va explicar ella mateixa aquest Nadal a 'Sálvame Deluxe'.