Quantcast

La Cerdanya, 13 de gener 2017: GUILS FONTANERA OBRA AQUEST CAP DE SETMANA

Gràcies a la nevada d’aquest divendres, l’estació de nòrdic de Guils Fontanera obrirà les seves portes aquest cap de setmana, oferint 15 quilòmetres esquiables. Fins ara, el complex només tenia oberts els circuits de raquetes. Davant la previsió de neu, els responsables de l’estació han estat preparant les instal·lacions per poder oferir un bon circuit de nòrdic als seus clients.

La nevada de dimarts va deixar gruixos d’entre 15 i 30 centímetres i aquest migdia ja havien caigut més de cinc centímetres de neu nova. Des de l’estació esperen que aquesta temporada sigui millor que la passada, quan només van poder obrir 32 dies i de manera intermitent.

A banda dels quilometres traçats, l’estació ofereix els tres circuits de raquetes de neu i el circuit de 2,5 quilòmetres per a les bicicletes de neu, les ‘Fat bikes’. Amb l’inici de temporada a Guils Fontanera, aquest cap de setmana estaran obertes les set estacions de nòrdic catalanes.

Parlen al vídeo: JOSEP MARTÍNEZ, DIRECTOR GUILS FONTANERA