Quantcast

El ball d'una mare es fa viral a les xarxes

Hem vistos molts vídeos de balls de totes classes, però no hi ha res millor que la improvisació. El ball improvisat que volia mostrar els moviments d'una noia va acabar sent protagonitzat per la seva mare .

El vídeo comença amb el ball de la noia, pel que sembla a la seva habitació, però de sobte apareix la seva mare per la porta. Al principi, només va a col·locar roba a l'armari però després d'escoltar la música s'anima i ella decideix participar també en la coreografia . Escombra en mà comença a moure, fins i tot amb més ritme que la suposada protagonista de l'actuació.

Tot l'espectacle acaba quan la noia s'adona que la seva mare ha estat tota l'estona darrere d'ella i decideix parar la gravació , sense saber que serà la seva mare la veritable estrella del vídeo.

Willany Ponciano Biset, la mare, va decidir publicar aquest divertit moment a la seva pàgina de Facebook amb el títol: "Com la teva filla et treu el mòbil per fer un vídeo, però alguna cosa surt malament". El vídeo té ja més de 15 milions de reproduccions .