Quantcast

La Cerdanya, 12 de gener 2017: LLÍVIA CREA UN CIRCUIT D'ESQUÍ NÒRDIC

Des de fa uns dies, el camp de futbol municipal de Llívia s’ha convertit en una pista per practicar l’esquí nòrdic. Gràcies a la col·laboració de l’estació d’esquí de Font Romeu i a les baixes temperatures dels últims dies, s’ha pogut produir neu i formar un circuit de 300 metres lineals.

A banda d’apropar l’esquí de fons als veïns, l’ajuntament vol recuperar la cursa nocturna de ‘Les Pastures’, una prova puntuable pels Campionats de Catalunya que es feia primer a les Bulloses i després al Parc de Sant Guillem, però que es va deixar de celebrar ara fa tres anys.

La cursa nocturna tindrà lloc el darrer cap de setmana de gener. Mentrestant i fins que les condicions de la neu ho permetin, tots aquells que vulguin poden utilitzar la pista gratuïtament de 8 a 11h i de 5 a 9h. Aquests dies també l’utilitza l’equip local de competició d’esquí de fons.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA