Quantcast

La Cerdanya, 12 de gener 2017: MÉS INVERSIONS A LES COMARQUES DE MUNTANYA

El Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha anunciat aquest dijous a Puigcerdà més inversions a les comarques de muntanya. Si el Parlament acaba aprovant els pressupostos, l’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Pirineu i Aran (IDAPA) disposarà d’1.063.127 euros, el que suposa un augment de gairebé el 90%.

Durant el consell rector de l’IDAPA, que ha tingut lloc al Consell Comarcal de Cerdanya, Rull ha remarcat que les comarques de muntanya són una prioritat per al Govern i ha proposat un mínim de dues reunions l’any amb els agents del territori per conèixer les seves inquietuds i fixar línies de treball, que principalment es proposaran des dels consells comarcals.

L’Institut per al Desenvolupament i la Promoció de l'Alt Pirineu i Aran va néixer amb el propòsit d’impulsar el desenvolupament socioeconòmic de Cerdanya, Alt Urgell, els Pallars, l’Alta Ribagorça i la Val d’Aran i contribuir al desplegament de les polítiques de planificació territorial de la Generalitat.

Parlen al vídeo: JOSEP RULL, CONSELLER TERRITORI I SOSTENIBILITAT