Quantcast

Un policia local salva la vida a un nadó de cinc mesos a Requena

El nadó de tan sols cinc mesos es trobava en estat cianòtic. L'agent va acudir a l'habitatge després d'una trucada d'auxili rebuda pels Serveis d'Emergència del 112.

Segons el comunicat ofert per fonts municipals, l'avís que els va arribar alertava d'un “home de 5 mesos que no podia respirar, que havia començat els vòmits i intentaven realitzar-li la respiració assistida boca a boca“.

Immediatament un agent es va presentar al lloc dels fets. Quan va arribar al domicili es va trobar el nen estès cap per amunt sobre el llit en estat cianòtic i sense respiració mentre la mare patia un atac d'ansietat.

L'oficial de la Policia Local de Requena va agafar el nadó i el va posar cap per avall subjectant-lo per les cames mentre li donava cops diverses vegades a l'esquena. D'aquesta manera va provocar el plor del petit amb la consegüent obertura de les seves vies respiratòries de manera que, segons el comunicat, “es va frenar la ja més que evident asfíxia”. La ràpida intervenció del policia va fer que el nadó comencés a reaccionar.

Al lloc dels fets ha acudit un equip del SAMU que va realitzar una exploració mèdica al petit per confirmar que estava estable i va ser traslladat a l'Hospital General de Requena on va romandre en observació. Segons ha informat la Policia Local, el menor es troba fora de perill .