Quantcast

Grandvalira rep un 13% més de visitants durant el període nadalenc

Grandvalira ha informat que els dies amb més afluència d'aquestes festes nadalenques s'han concentrat, com és habitual, durant la setmana de Cap d'Any (28, 29 i 30 de desembre) i el dies previs al dia de Reis (3 i 4 d gener).

L'origen dels esquiadors ha estat principalment de destinacions de proximitat com Catalunya, Madrid, València i el sud de França, però també s'ha registrat un augment en el nombre d'usuaris d'altres destinacions més llunyanes com Portugal, Regne Unit, Rússia o Israel. A més, per culpa de les condicions irregulars de bona part de les estacions franceses, la presència d'esquiadors del país gal també ha augmentat durant les festes.

L'estació ha recordat que els equips de terreny han treballat intensament per garantir les millors condicions de neu malgrat la situació anticiclònica del primer tram de la temporada. Les baixes temperatures han permès activar la xarxa d'innivació i s'ha treballat de forma molt acurada el trepitjat de màquines. Aquest esforç ha permès que encara avui l'estació ofereixi l'extensió esquiable més gran de la península Ibèrica, amb 150 quilòmetres esquiables, i unes de les millors condicions de neu del sud d'Europa, tal com ha remarcat Grandvalira. 
  
Durant aquestes vacances, el domini ha inaugurat un nou punt d'oci al Pas de la Casa, el Diamond CBbC Grandvalira, gestionat per l'equip de Cala Bassa Beach Club d'Eivissa i que neix amb la voluntat de diversificar l'oferta d''après-ski' de l'estació i dinamitzar els vespres de la zona. A més, ha disposat l'oferta de 'freestyle' més àmplia dels Pirineus gràcies al treball dels equips d'innivació i de les màquines.