Quantcast

Donald Trump respon a l'atac de Meryl Streep

L'actriu Meryl Streep va utilitzar el seu discurs en els Globus d'Or per llançar la seva crítica cap al president electe dels Estats Units, Donald Trump. El magnat no ha trigat a respondre al dur atac de la guardonada.

Com en altres ocasions, ha utilitzat el seu compte personal de Twitter per respondre els atacs d'Streep. Li ha dedicat dos tuits, en el primer d'ells l'ha qualificat com una de les actrius més sobrevalorades de Hollywood i ha afegit que ella no el coneix com per atacar-li en la cerimònia dels Globus d'or. El missatge finalitza amb la frase “she is a …” (ella és …) i continua en un segon tuit en què afirma que l'actriu és un lacai de Hillary Clinton i diu que mai no s'ha burlat d'un reporter que pateixi algun tipus de discapacitat.

La polèmica sobre la presumpta burla de Trump a un reporter discapacitat, Serge Kovaleski, sembla que no ha quedat resolta tot i que es tracti d'un conflicte de fa més d'un any. El periodista va publicar una notícia sobre la presumpta celebració de la caiguda de les Torres Bessones l'11-S per un grup d'àrabs, negant que tinguessin lloc aquests fets. Per la seva banda, Donald Trump, escasses setmanes abans, va afirmar que diversos àrabs havien celebrat el major atemptat de la història dels EUA.

< p>