Quantcast

Una noia de 14 anys se suïcida a Itàlia pel divorci dels seus pares

Una noia italiana de 14 anys s'ha suïcidat a la seva habitació, segons les primeres investigacions, per no suportar la separació dels seus pares des de fa cinc anys. La noia es va treure la vida al domicili en el qual vivia amb la seva mare a Catània (Itàlia).

El passat diumenge la seva mare la va trobar penjada a la seva habitació, sense que ella mateixa s'adonés del que estava passant. Al costat del cos van trobar una carta en la qual posava “no és culpa vostra”, una clara referència als seus pares, segons publica el diari La Sicilia .

Els agents de policia creuen que aquesta actuació de la menor es deu al fet que no ha pogut suportar el divorci dels seus pares. No es coneix cap relació sentimental de la noia, ni tampoc algun tipus de problema que pogués tenir a l'institut, per la qual cosa la investigació aprofundeix aquesta suposició. La investigació encara continua oberta.