Quantcast

Andorra la Vella i Escaldes-Engordany acorden unificar l'embelliment de Meritxell i Vivand

Les cònsols majors d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, Conxita Marsol i Trini Marín, han comparegut en roda de premsa conjunta per anunciar la intenció de tirar endavant un projecte unificat d'embelliment de les avingudes Meritxell i el tram de vianants de Carlemany, anomenat Vivand. Així, en breu es farà un concurs de mèrits per escollir l'equip que redacti el projecte, i posteriorment es farà l'execució de les obres també conjuntament.

Durant el 2017 es començaran els treballs a l'avinguda Meritxell -que es reformarà en la seva totalitat tot i que la part alta seguirà tenint trànsit rodat-, i de cara al 2018 s'iniciaran les obres a la part d'Escaldes-Engordany. Les dues mandatàries han destacat la importància de comptar amb un únic eix comercial de referència tenint en compte que el comerç és un dels pilars més importants d'Andorra.