Quantcast

El vestit de Cristina Pedroche, acusat de Plagi

El vestit de Cristina Pedroche de les campanades mai deixa de ser notícia fins i tot diversos dies després des de l'inici de l'any nou. En aquesta ocasió, el polèmic body ha estat objecte d'un suposat plagi d'un banyador dissenyat fa anys per la marca Mister Pearl .

El dissenyador < strong> Ralph Frew ha estat el que ha publicat la foto en què es mostra ambdós dissenys i es poden percebre les semblances que hi ha entre els dos. En el titular de la imatge no critica la de Vallecas, sinó que culpa al seu estilista per no haver aconseguit veure que aquest vestit consistia en una "còpia baratíssima" del banyador dissenyat fa ja dècades.

No és la primera vegada que el vestit de les campanades de Pedroche està en el punt de mira acusat de ser un plagi d'un altre anterior. L'any passat, el ja més que conegut vestit de transparències amb cristalls de Swarosky també va semblar que es tractava d'una còpia d'un vestit que va lluir Miss Colòmbia al Certamen de Miss trans International.