Quantcast

Recital líric del baix baríton Andrés Jiménez a l'església de Sant Esteve

Andrés Jiménez, nascut a Bogotà, va realitzar estudis d'òpera i música de cambra becat pel Teatre Colón de Bogotà, la Schola Cantorum Basilensis i L 'Avant Scene Opera. Posteriorment es va traslladar a Europa per perfeccionar-se amb el mestre Peter T. Harrison. Ha actuat en diversos festivals d'òpera i sarsuela llatinoamericans i ha trepitjat prestigiosos escenaris de Suïssa, Espanya, Alemanya, Itàlia i França. L'artista colombià ofereix un recital de lírica, aquest dimarts a les 21 hores a l'Església de Sant Esteve.

Acompanyat de la veu baritonal d'Andrés Jiménez i d'Aurelio Viribay al piano, Jiménez presenta a Andorra la Vella 'Travesía'. El recital es divideix en dues parts. La primera inclou quatre composicions d'Eduard Toldrà i la interpretació de temes de Blas de Laserna, Sebastiàn Iradier, Manuel de Falla, Ernesto Lecuona, Carlos Guastavino i Ernesto Halffter.

La segona part de 'Travesía' passa per la interpretació de les composicions de Luis Carlos Figueroa, Gustavo Yepes, Luis A. Calvo, Rosa Mercedes de Morales, Andrés Sas, Clotilde Arias, Eleanor Hague – Edward Kilenyi, Alfonso Esparza i Heitor Villa-Lobos.