Quantcast

Canvien el cartell de 'Hollywood' a 'Hollyweed' després legalitzar la marihuana

Les últimes eleccions presidencials d'Estats Units no només van provocar la poc esperada victòria de Donald Trump, sinó que també es van celebrar referèndums per legalitzar la marihuana a Califòrnia, Massachusetts i Nevada. Un ciutadà ha decidit celebrar la legalització canviant el cartell de 'Hollywood' per 'Hollyweed'.

Després de donar la benvinguda a l'any 2017 tot aquell que passés per davant de la Muntanya Lee, on se situa el famós cartell de la ciutat que alberga la indústria del cinema, ha comprovat que ara en el cartell es pot llegir 'Hollyweed'. Encara no se sap qui ha estat l'autor que va fer servir teles per tapar algunes zones de les dues 'o' per canviar la seva forma a dos 'i'.

Unes càmeres de seguretat van captar les imatges en què es pot veure com un home escala la Muntanya Lee mentre la resta del món celebra l'arribada del nou any.

No és la primera vegada que el cartell pateix alguna curiosa modificació. L'any 1976, Finegood també va canviar el nom de la ciutat pel de 'Hollyweed' quan es va despenalitzar la tinença de cànnabis.

Les xarxes no han trigat a fer-se ressò de aquest “canvi”. La imatge compartida a Twitter aviat s'ha fet viral ja que la modificació del conegut cartell ha sorprès tothom.