Quantcast

La Cerdanya, 22 de desembre 2016: LA CURSA DE SANT SILVESTRE TORNARÀ A SER SOLIDÀRIA

La quarta edició de la cursa de Sant Silvestre de Puigcerdà, que es celebrarà el proper 31 de desembre, tornarà a ser solidària. L’any passat la prova va ser en favor de l’Associació contra el Rabdomiosarcoma i, enguany, els diners que es recullin amb el cost de les inscripcions es destinaran a la campanya ‘Tots amb en Pol’, un nen de Puigcerdà que té una mobilitat reduïda i necessita un bipedestador per posar-se de peu.

La Sant Silvestre arrencarà a les 10 del matí a la plaça Santa Maria i els participants hauran de recórrer 5 quilòmetres vorejant l’estany, passant pel Pla de Rigolisa i fins arribar al camp de futbol del poliesportiu, on hi haurà la meta. L’any passat es van arribar a les 380 inscripcions, a més de les 170 que es van registrar en les curses infantils, que tindran lloc al mateix recinte esportiu.

Per la seva banda, Bellver organitza la seva primera Sant Silvestre que també es celebrarà l’últim dia de l’any.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS AJUNTAMENT PUIGCERDÀ