Quantcast

Intenten vendre una foto del pilot Michael Schumacher per un milió d'euros

La instantània va ser presa a la residència que Michael Schumacher té a Glad (Suïssa) i on es recupera, postrat en un llit, de les ferides que va patir com a conseqüència d'un accident d'esquí, ara fa tres anys.

Des de fa diversos dies un individu sense identificar ha intentat vendre-les, a les fotos es veuria el pilot estirat al llit, a diversos mitjans de comunicació alemanys per la gens menyspreable xifra d'un milió d'euros.

Sembla ser que les mesures de seguretat que envolten l'entorn del Kaisser no han estat suficients per protegir la intimitat del pilot alemany, extremadament gelós amb la seva privacitat.

S'ha obert una investigació policial ja que la imatge atempta contra la privacitat del campió alemany.