Quantcast

Les piscines dels Serradells tanquen per “aturada tècnica” fins passat Reis

Els treballs de reforma estructural de la piscina dels Serradells, que van tenir un cost aproximat d'1,5 milions d'euros i van fer que estigués tancada durant nou mesos, fins el març passat, van consistir en la substitució integral de la coberta de la piscina adequant-la als estàndards d'aïllament energètic. Aquestes festes nadalenques, del 17 de desembre al 8 de gener, el complex esportiu es tornarà a tancar al públic per una “aturada tècnica” anual, segons explica el mateix complex a través d'un comunicat.

Els Serradells aprofiten la menor afluència d'abonats i d'alumnes de les escoles del país durant el període nadalenc per tancar i supervisar les piscines. Es tornaran a obrir el proper 9 de gener amb una modificació d'horaris: de 6.30 hores a 21.30 hores, de dilluns a divendres, de 10 hores a 21 hores els dissabtes i de 10 hores a 14.30 hores els diumenges.