Quantcast

La Cerdanya, 14 de desembre 2016: NOVA CAMPANYA DE RECOLLIDA DE JOGUINES­

L’ajuntament de Puigcerdà ha engegat aquesta setmana una nova campanya de recollida de joguines, l’objectiu de la qual és que cap infant del municipi es quedi sense regals per Nadal. Tot i que qualsevol donació és ben rebuda, des del consistori recorden que les joguines han d’estar en bon estat.

Les joguines es poden dipositar al punt de recollida de l’ajuntament o al del local de Joventut, sota la plaça Regne de Mallorca. Un cop finalitzi la campanya, un grup de joves voluntaris s’encarregaran de classificar-les i embolicar-les.

Les joguines que es recullin es repartiran a una vintena de famílies sense recursos. A més, enguany la iniciativa es porta a terme conjuntament amb Càritas Puigcerdà.

Parlen al vídeo: CARME MAS, REGIDORA CIUTADANIA I BENESTAR SOCIAL PUIGCERDÀ