Quantcast

S'obre el termini per inscriure's a la 33a Travessa de Muntanya d'Encamp, que estrena traçats

La 33a Travessa de Muntanya d'Encamp ha obert ja les inscripcions. Per a aquesta edicio', que tindrà lloc el 2 de juliol, s’han preparat tres trac'ats ine'dits.

Així, i pel que fa al de nivell te'cnic e's puntuable per a la Copa d’Andorra de curses de muntanya, consta de 19 quilo'metres i un desnivell positiu i negatiu de 1.300 metres i passa per punts com el llac del Cubil, els llacs i la collada de Pessons, Ensagents i el Campea'. El trac'at mitja', d’11,5 quilo'metres i un desnivell positiu i negatiu de 850 metres, recorrera' els Cortals d’Encamp, passara' pel refugi i l’estany d’Ensagents i el Campea'. El trac'at curt, amb una dista'ncia de 5,5 quilo'metres i un desnivell positiu i negatiu de 380 metres, recorrera' els Cortals i el Campea'. En aquest cas, es tracta d'un trac'at senzill pensat per a tota la fami'lia.

Pel que fa a la prova puntuable per a la Copa d’Andorra, es dividira' en tres categories, corresponents als tres recorreguts existents. El llarg, per a se'niors i ju'niors de me's de 18 anys; el mitja', per a cadets de 15 a 17 anys, i el curt, per a infantils i alevins de menys de 14 anys.

L'acce's a la sortida, situada a l’alberg de la Baronia, als Cortals d’Encamp, es podra' fer en bus de forma gratui'ta. El bus sortira' a les 7 del mati' de la plac'a dels Ari'nsols i a les 7.15 hores de la rotonda del Funicamp, i el retorn sera' a les 16 hores.

Les inscripcions es poden formalitzar al web fins el dijous 30 de juny a les dotze de la nit, o be' de forma presencial el divendres 1 de juliol de les 16 a les 20 hores a la Sala de Congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp.

El preu fins el dijous 30 de juny e's de 15 euros per als recorreguts llarg i mitja' i 10 euros per al familiar. L'asseguranc'a e's obligato'ria per als no federats a la FAM (adults i infants) i te' un cost de cinc euros.