Quantcast

La Cerdanya, 1 de desembre 2016: L'ESCOLA DE BELLVER IMPLEMENTA EL MENÚ ECOLÒGIC

Aquest curs, l’escola Mare de Déu de Talló ha apostat per oferir als alumnes que es queden a dinar al centre un menú amb productes ecològics i de proximitat. Després de provar-lo puntualment l’any passat, els seus responsables han optat per mantenir, durant tota la setmana, plats variats que contenen pollastre de l’Alt Urgell, vedella de Montellà o fruita i verdures de temporada, tot amb el segell ecològic.

Sovint els productes ecològics tenen un preu superior a la resta. És per això que tant els productors com el centre educatiu han fet un esforç perquè els alumnes puguin menjar aquest tipus d’aliments sense incrementar el preu del menú escolar, que es manté a 5,65 euros per als nens i nenes que dinen a l’escola diàriament.

L’escola de Bellver compta actualment amb 160 alumnes, un centenar dels quals es queden a dinar al centre. Tot i que no és una aposta fàcil, ja que a vegades el ritme de la producció ecològica és més lent que la convencional, des de la direcció volen mantenir el menú Km 0 i ecològic els propers cursos i que els nens i nenes puguin consumir aliments més saludables, nutritius i amb millor gust.

Parlen al vídeo: NÚRIA VIGO, DIRECTORA ESCOLA MARE DE DÉU DE TALLÓ BELLVER