Quantcast

Andorra la Vella: capital del Motociclisme

La co'nsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha assistit aquest cap de setmana a Berli'n (Alemanya) al Congre's de la Federacio' Internacional de Motociclisme, per presentar la ciutat que sera' la seu de l'esdeveniment els anys 2017 i 2018, que acollira' la vuitena i novena cerimo'nia de gala de lliurament de premis als campions del mo'n de totes les disciplines. A més, a Berlin s'ha celebrat la setena cerimo'nia de gala de lliurament dels premis als campions del mo'n de totes les disciplines de competició en el motociclisme.

Andorra la Vella serà la seu de l'Assemblea General de la Federacio' Internacional de Motociclisme en les pro'ximes dues edicions: 2017 i 2018. En aquest sentit, Marsol ha remarcat la capacitat del Principat per organitzar esdeveniments de primer nivell mundial, com les diverses Copes del mo'n d'esqui' alpi' o el Tour de Franc'a. De fet, el Principat te' una llargui'ssima trajecto'ria en la celebracio' de campionats del mo'n de trial – n'ha organitzat vint al llarg dels darrers 25 anys, aixi' com dos Trials de les Nacions, un campionat del mo'n d'Enduro i tres de Supermoto.

La co'nsol major ha posat l'accent, durant la seva presentacio', en el fet que Andorra e's un pai's segur i molt atractiu turi'sticament. Conxita Marsol ha destacat de la propera seu del Congre's de la FIM la important capacitat hotelera i que Andorra la Vella ofereix un atractiu comercial molt destacat.

El congre's a Berlin ha acollit amb 600 participants a l'Assemblea General de la FIM, per la qual cosa s'han contractat 1.500 nits d'hotel. Aquest esdeveniment, que te' una repercussio' internacional important arreu del planeta. El Congre's de la Federacio' Internacional de Motociclisme acull també la gala d'entrega de premis dels campions del mo'n de totes les disciplines, i on el gran protagonista ha estat el campio' mundial de Moto GP, Marc Ma'rquez, que ha mostrat la seva satisfaccio' perque' un lloc tan proper per a ell sigui la seu dels propers congressos de la FIM.