Quantcast

L'Alta Ribagorça, 25 de novembre 2016: UN VIATGE PELS ANDES CENTRALS

A la Biblioteca Municipal de Pont de Suert s’ha organitzat la xarrada 'Pels Andes Centrals', un recull de les experiències que l’excursionista i professor Josep Montforte va viure al llarg del seu viatge pels Andes.

Un dels aspectes que més va sorprendre al Josep va ser l’amabilitat i hospitalitat dels habitants de El Savador, considerat un dels països més perillosos del món conjuntament amb Hondures i Nicaragua.

Un viatge replet de trekkings que condueixen als excursionistes a indrets meravellosos que els transporta a cultures antigues repletes de rituals i mites.

Una de les rutes que el Josep recorda amb més afecte és el trekking de la Ciutat Perduda de Colòmbia, una ruta de cinc dies de durada a través de la selva tropical fins a arribar a la Ciutat Perduda, considerada pels indígenes un lloc sagrat.

Des de l’experiènca, el Josep anima a tothom a viatjar, ja que és una pràctica única per conèixer el món i a un mateix.

Parlen al vídeo: JOSEP MONTFORTE, PROFESSOR I EXCURSIONISTA