Quantcast

La Cerdanya, 25 de novembre 2016: L'ESCOLA DE BELLVER, CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Els alumnes de l’escola Mare de Déu de Talló de Bellver de Cerdanya s’han sumat aquest divendres al Dia Internacional contra la violència envers les dones. Els nens i nenes d’Educació Infantil fins a 2n de Primària han treballat diferents valors com la tolerància, la igualtat o el respecte a través de contes, mentre que els alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior han elaborat dos murals que han penjat un a la façana i l’altre a l’entrada de l’escola. A més, tant els escolars com els mestres han lluit una polsera per mostrar el seu rebuig contra tot tipus de violència. Des de la direcció del centre valoren molt positivament la participació dels més joves en aquest tipus d’activitats.

El centre cívic Escoles Velles de Bellver ha acollit aquest divendres a la tarda l’acte institucional del Dia internacional contra la violència masclista, on s’ha llegit un manifest i s’ha inaugurat l’exposició ‘Violencia Stop’ de M Elena Neira.

Parlen al vídeo: NÚRIA VIGO, DIRECTORA ESCOLA MARE DE DÉU DE TALLÓ BELLVER – LAURA I JAN, ALUMNES