Quantcast

La Cerdanya, 25 de novembre 2016: INICI DE LA TEMPORADA D'ESQUÍ

L’estació d’esquí de Masella ja ha iniciat la temporada amb quatre pistes obertes i un remuntador a la zona de Coma Oriola. Gràcies a la nevada que va caure dimecres a la matinada, aquest dijous a la tarda el complex ha pogut obrir una pista i aquest divendres ha inaugurat oficialment la temporada.

Així doncs Masella s'ha convertit, una temporada més, en la primera estació d'esquí en obrir del Pirineu i de tota la península.

Les novetats que l’estació presenta enguany s’han centrat, principalment en la producció de neu. Des de l’estació han explicat que una bona part de les inversions s’han destinat a la instal·lació de canons d’última generació a les pistes de la Tosa Vermella al Sector de la Tosa, l'Estadi i Masovera al Sector de Coma Oriola i Jardí de Neu al Sector Pla de Masella.

Actualment a Masella hi ha 558 canons que inniven 49 quilòmetres de pistes que cobreixen el 100% del desnivell esquiable, el 100% dels sectors i el 100% dels remuntadors.
Per la seva banda, l’estació de La Molina te previst obrir parcialment aquest dissabte, oferint als esquiadors la pista Dues Estacions i el telecabina Alp2500. Portè Pimorent i Els Angles, a l’Alta Cerdanya, també endegaran la temporada dissabte, mentre que Font Romeu ho farà el 3 de desembre. Pel que fa a les estacions d’esquí nòrdic, Lles obrirà dissabte i Guils Fontanera el proper cap de setmana.

Parlen al vídeo: XAVIER NOLLA, DIRECTOR MASELLA