Quantcast

Rafael Hernando afirma que el PP no té mala consciència per la mort de Barberá

La mort de Rita Barberá segueix aixecant comentaris de tots els bàndols polítics. En aquest cas, des de les seves files populars, Rafael Hernando ha manifestat en una entrevista per a RNE la seva visió sobre la mort de la “alcaldessa d'Espanya”, en què ha assegurat que diversos mitjans s'han “omplert les butxaques” per atacar la senadora.

Segons Hernando els mitjans han provocat que Rita no pogués resistir els atacs constants que rebia per part d'alguns programes i cadenes. “És molt difícil ser capaç de resistir mentalment i fredament a la persecució mediàtica de televisions”, ha argumentat en favor de Barberà.

Quant a la seva desvinculació del PP, el portaveu del PP ha dit que van decidir apartar-la per protegir-la i que se la deixés d'atacar. No obstant això, ha atacat de nou als mitjans dient que “les hienes van seguir mossegant”. Dins del Partit Popular no hi ha mala consciència per la mort d'una de les seves militants més fidels i conegudes a tota Espanya.

Ha comentat l'absència de Podemos durant el minut de silenci que es va fer al Congrés dels Diputats. Ha dit que el que més li ha decebut ha estat Iñigo Errejón que, encara que li va donar el condol, es va absentar a la cambra baixa.

El funeral de Barberà tindrà lloc aquest dijous a la tarda. Tot i que els familiars van demanar que no assistís cap institució ni cap polític, Mariano Rajoy ha decidit acudir i compta amb el suport dels més propers a l'alcaldessa.