Quantcast

Detinguts quatre menors a Alacant per assetjament escolar

La Policia Nacional ha detingut quatre menors a Alacant, tres noies i un noi, per assetjar una excompanya de classe. Es tractava d'un bullying tant verbal com psicològic. No només abordaven la nena a les classes, sinó que acudien al seu domicili familiar i utilitzaven les xarxes per continuar amb l'assetjament.

La víctima de l'assetjament no volia anar a classe per la situació que s'havia generat. A causa d'això, els pares van decidir canviar-la de centre. Tot i així, l'assetjament va continuar i els menors es van crear un perfil fals en una xarxa social molt coneguda. També li enviaven missatges insultant-la.

A més del perfil fals, els menors li enviaven contínuament missatges amb un contingut que, segons les declaracions de la policia, atemptava directament contra la seva integritat moral.

L'assetjament va començar el passat curs, quan diversos companys de classe van començar a insultar-durant les classes.

Els agents de la Delegació de Participació ciutadana havien impartit desenes de xerrades en centres escolars d'Alacant. Els discursos van dirigits a menors entre 11 i 14 anys.