Quantcast

Què hem de tenir en compte a l'hora de comprar un centre de planxa

Saques la roba de la rentadora, la penges el millor possible perquè quedi més o menys bé quan aquest seca, però al final sempre has d'acabar passant la planxa per tenir la roba perfecta i donar bona impressió. Et passes hores cada setmana planxa, i tot i que no t'agrada, saps que anar a la tintoreria no és sempre la millor opció, ja que porta temps i és costós. Potser hi ha una solució domèstica que et faciliti la feina: els centres de planxa . Et permeten planxar la roba de forma molt més fàcil i sobretot més ràpid. Oblida't de passar la planxa pel mateix tros de roba quatre o cinc vegades perquè quedi bé, amb un cop n'hi haurà prou, ia més ho farà de forma econòmica i eficient.

Ara bé no n'hi ha prou amb tenir un centre de planxa, cal saber escollir quin és el millor i el que més ens convé. A l'hora d'escollir-podem fixar-nos en l'anàlisi i comparativa que fa Kualuzz.com de centres de planxa. Així ens farem una idea i sabrem quina és la millor màquina per a nosaltres.

És molt important a l'hora d'escollir tenir en compte alguns paràmetres com la capacitat del dipòsit d'aigua. És important que s'ajusti a les teves necessitats, és a dir, si ets dels que acumulen molta roba i té moltes peces per planxar hauràs de tenir un dipòsit que sigui suficient per a tu. També hauràs de tenir en compte la pressió màxima del vapor, una magnitud que es mesura en bars. És de vegades convenient que com més, millor.

Per descomptat és fonamental tenir en compte la superfície lliscant perquè així tinguem una màquina que pugui moure fàcil i ràpidament per sobre de la roba, i també la longitud del cable, perquè no sigui molt curt i ens molesti a l'hora de muntar la taula. Fixa't també en el pes de la màquina.

Amb tot, per tant, has de valorar la relació qualitat-preu, el seu disseny, la potència per saber com funcionarà però també quant gastarà i finalment pot ser útil fixar-se en el prestigi de la marca, ja que sovint això et pot oferir garanties. No és fàcil escollir, i per això veure una comparativa de centres de planxa pot ajudar-te a decidir.