Quantcast

Denuncia els abusos sexuals del seu pare en una redacció del col·legi

Una redacció que havia enviat una professora als seus alumnes, va servir d'ajuda a una nena per explicar que el seu pare abusava sexualment d'ella . El pare de la menor ha reconegut aquest dimarts davant l'Audiència Provincial de Castelló que va maltractar físicament i va abusar sexualment de la seva filla.

La fiscal ha sol·licitat per a l'acusat quinze anys de presó , per un delicte continuat d'abús sexual a una menor, i dos anys més per maltractaments. A més, el fiscal demana a l'acusat una indemnització de 30.000 euros pels danys morals causats.

El processat ja havia estat condemnat el 2013 per un delicte de violència de gènere i el 2015 per violència en l'àmbit familiar.

El pare aprofitava l'absència de la seva dona i els seus dos fills homes per sotmetre a la seva filla a tocaments , així com a agressions físiques . Situació que va portar la víctima a adoptar una actitud de por i silenci, de manera que els fets no van ser denunciats.

La família residia a Castelló des del 22 juliol 2010 procedents d'Ucraïna, el 2013 la família es va traslladar al País Basc ia l'octubre de 2014 la nena va relatar els fets a la seva professora en una redacció autobiogràfica. Al novembre de 2014 l a menor va ser tutelada pel Consell del Menor d'Àlaba i es va dur a terme un acolliment residencial en un centre d'acollida.

El pare ha reconegut els fets durant la seva declaració mentre la menor era interrogada a porta tancada. La mare ha explicat que coneixia els fets però no li va dir res a qui va ser el seu marit per por. Qui va ser la professora i tutora de la nena ha assegurat que la redacció de la menor al explicar-li el succés li va semblar "totalment creïble" .

En l'informe emès per la fiscal ha apuntat que l'acusat ha reconegut els fets i no hi ha motius per no creure en la paraula de la nena .