Quantcast

Els Pallars, 16 de novembre 2016: BAIASCA INICIA LES OBRES DE REFORMA DE LA CARRETERA

Set mesos després del despreniments en la carretera de Baiasca, s’hi han iniciat les obres de reforma del tram que tindran una durada de tres setmanes. Durant el dilluns es va acabar de desbrossar el tram afectat i el topograf va acabar de senyalitzar la carretera.
Durant la primera i part de la segona s’intervindrà les dues vies d’accés a Baiasca per accelerar el ritme de les obres.

Tot i estar contents per l’inici de les obres, els veïns de Baiasca els preocupa que la climatologia i les caractístiques de la carretera els dificulti l’accés al poble, ja que és un tram que dóna a l’obaga i en aquesta època s’acostuma a gelar.

La intervenció que s’està fent a la carretera és una primera actuació per donar una solució alternativa als veïns i veïnes de Baiasca per passar l’hivern.

La segona intervenció es durà a terme durant la primavera de l’any vinent, on es preveu acabar de perfilar i millorar l’estat de la via.

Parlen al vídeo: RAMON LLEONART, ASSESSOR DESENVOLUPAMENT INFRAESTRUCTURES – JORDI FILLET, ALCALDE DE BAIASCA – JOSEP VIDAL, ALCALDE DE LLAVORSÍ