Quantcast

La Cerdanya, 16 de novembre 2016: SEGON CICLE DE XERRADES DE TEMÀTICA HISTÒRICA

L’Arxiu Comarcal de Cerdanya organitza la segona edició del cicle de conferències 'Explica’m una història', que vol apropar la història local als seus veïns. Després de la bona acollida que va tenir la primera edició, enguany s’han tornat a programat tres xerrades, que tindran lloc durant tres divendres de novembre.

Les tres conferències aniran a càrrec de tres joves historiadors. La primera la va oferir divendres Oliver Vergés, qui va parlar de la torre de Penya Cadell de Montellà i Martinet. La segona xerrada, amb el títol 'La Cerdanya com a bellesa inspiradora: el seu patrimoni musical' l'oferirà aquest divendres la pianista Laia Martín. El cicle el tancarà l'historiador i professor Josep M Palau el dia 25 de novembre, que parlarà sobre els costums dels capellans en època medieval. L’objectiu de les conferències és arribar a tots els públics.

Totes les xerrades tenen lloc a l’Arxiu Comarcal de Cerdanya a les vuit del vespre. Enguany, a més, són enregistrades i penjades en el canal de youtube que té l’Arxiu.

El cicle compta amb el suport del Consell Comarcal de la Cerdanya i el Grup de Recerca de Cerdanya (GRC).

Parlen al vídeo: EROLA SIMON, DIRECTORA ARXIU COMARCAL CERDANYA