Quantcast

La Cerdanya, 16 de novembre 2016: HERMIDA REP LA MEDALLA D'OR AL MÈRIT ESPORTIU

El ciclista cerdà Josep Antoni Hermida ha estat condecorat aquest dimarts amb el reial ordre del mèrit esportiu, una distinció que concedeix el govern central, sent aquesta serà la tercera vegada que el Consell Superior d’Esports reconeix la trajectòria d' Hermida. El ciclista ha rebut la medalla d’or per la seva llarga carrera esportiva, on hi destaca la plata olímpica a Atenes 2014, un títol mundial absolut i diversos de continentals. Després de participar als Jocs de Rio, els seus cinquens, l’esportista de Puigcerdà va anunciar la seva retirada de la competició d’elit.

L'acte de lliurament de medalles s'ha celebrat a l'Auditori del Museu Nacional d'Art Contemporani Reina Sofía de Madrid i ha estat presidit pel Ministre d'Educació i Esport Iñigo Méndez de Vigo.
També ha rebut la medalla d’or la piragüista d’aigües braves Maialen Chourraut, campiona olímpica, que viu i s’entrena a la Seu d’Urgell.