Quantcast

Una jove polonesa triomfa a Instagram sense ensenyar la cara

Natalia Gutkiewicz és una jove polonesa que amb vint anys frega els cent mil seguidors a Instagram. La jove ha aconseguit convertir-se en tot un 'instagramer' sense pujar ni una sola foto de la seva cara.

Natàlia viu sola amb el seu gos a Varsòvia i estudia cinema. Des que es creés el seu perfil a Instagram fa tres anys, ha penjat més de 400 instantànies deixant entreveure la cara, però no del tot. La jove mostra trets de la seva cara com els seus llavis o els seus ulls, alguna cosa que per separat no permet fer-se una idea de com és ella realment.

Tot i ser una de les 'influencer' més conegudes de Polònia, mai no li ha interessat ser una persona reconeguda. Es considera una simple narradora i per això les seves fotografies sempre les protagonitzen els seus amics, ja que plasma el que mostren els seus ulls.

Fotografia després fotografia, la jove manté la incertesa sobre el seu rostre entre els seus seguidors, que esperen la pròxima foto per veure si d'una vegada poden veure del tot el seu rostre.

Això ha fet que Instagram es converteixi en el seu principal suport per mantenir-se publicitant en el seu perfil diferents marques.