Quantcast

Detinguts després d'acudir a urgències amb la seva filla morta a Màlaga

Un home i una dona han estat detinguts a Màlaga després d'acudir a l'hospital amb la seva filla ja morta, segons informa 'Diario Sud '. La parella ha estat detinguda per delicte de presumptes maltractaments, abandó i desnutrició de la menor.

El pare de la menor va acudir a l'Hospital Matern Infantil de Màlaga amb la nena ja morta. L'home va detectar que la filla no es trobava bé i es va pujar a un autobús per dirigir-se al Hospital . Els metges van informar a aquest mitjà que la nena va ingressar a urgències ja morta.

La Policia ara investiga les particularitats del cas després que els metges de l'hospital de Màlaga detectessin presumptes maltractaments i desnutrició del nadó.

La mare de la petita es trobava al seu lloc de treball quan el nadó va ser traslladat a l'Hospital. Es tracta d'una parella jove espanyola que vivia en un pis de lloguer del districte de Puerto de la Torre. Els veïns van denunciar que en ocasions la parella deixava sola a casa a la menor, malgrat la seva curta edat.