Quantcast

L'última voluntat de 'La Verí' era que escampessin les seves cendres en un parc on va exercir la prostitució

Fa unes setmanes va sortir a la venda ' Dic! Ni puta, ni santa! ', la biografia de Cristina Ortiz Rodríguez, àlies' La Verí ', a on confessava la seva última voluntat : que les seves cendres es s'escampessin en un parc on va exercir la prostitució.

Segons paraules de la biògrafa Valeria Vegas, recollides per el Espanyol, la vedette volia que les seves cendres s'escampessin al parc oest " on vaig ser una puta feliç ". Malgrat la seva voluntat, la família encara no saben què faran amb el cos.

A poc a poc es van coneixent més detalls sobre les causes de la seva mort. Segons ha confirmat l'autòpsia, 'La Verí' va morir a causa d'un accident domèstic a casa al districte de Tetuan dissabte passat. L'anàlisi forense conclou que va caure a la cambra de bany i va patir un cop al cap a la zona parietal esquerra.

A causa d'aquest cop patir una hemorràgia cerebral. Quan la seva parella de nacionalitat romanesa de 25 anys la va trobar a la sala la va traslladar immediatament a l'Hospital de La Paz de Madrid, on la van induir al coma malgrat que va ser operada d'urgència.

Abans de ser operada, la pròpia vedette va comentar a l'entrar a l'hospital, quan encara estava conscient, que havia caigut i que va aconseguir arribar fins al saló per a recolzar-. En aquesta mateixa estada havia diverses ampolles de alcohol i pastilles.