Quantcast

Centenars de persones participen en la jornada solidària 'Fun at Pal' organitzada pel Club Internacional d'Andorra

Jocs i inflables per als més menuts, concursos del joc d'estirar la corda, exhibicions canines, venda de pastissos i confitures angleses, tallers de pintura facial, entre d'altres. Aquestes han estat algunes de les activitats que s'han celebrat durant tot aquest diumenge a l'estació de Pal coincidint amb la tercera edició de la 'Fun at Pal', jornada solidària organitzada pel Club Internacional d'Andorra. En aquest sentit, una de les responsables del Club, Catharina Towell, ha explicat que l'objectiu de l'edició d'enguany, els beneficis de la qual s'han destinat íntegrament a la Creu Roja Andorrana, «no és un altre que aconseguir els diners suficients per poder comprar i instal·lar un desfibril·lador al centre d'Andorra». Un objectiu gens fàcil d'assolir i que requereix la col·laboració de molta gent, ja que tal com ha recordat Towell, «estem parlant d'un import que ronda els 6.000 euros».

En qualsevol cas, des del Club Internacional d'Andorra s'han mostrat confiats a poder aconseguir l'objectiu, «ja tenim una part dels diners recaptats amb una activitat que es va fer amb anterioritat i comptem amb el suport de tota la població i institucions andorranes», ha precisat Towell. «Si es pot, ens agradaria poder adquirir-ne més d'un», ha indicat. Cal recordar, que amb els diners recaptats durant l'edició de l'any passat, el Club Internacional d'Andorra ja va comprar ftres cadires d'esquí per a persones amb mobilitat reduïda.

Per la seva banda, el director de Vallnord- Pal Arinsal, Josep Marticella, ha admès que «no hi ha una millor forma de finalitzar la temporada d'estiu que amb una nova jornada solidària de 'Fun at pal' i ha afegit que des de l'estació es dóna suport a aquesta iniciativa «promocionant la jornada des de l'inici de temporada i oferint un preu reduït en el telecabina». A més, ha assegurat que després de tres edicions, «la 'Fun at Pal' està plenament consolidada i tothom ja sap que l'últim dia de la temporada d'estiu a Pal s'acaba amb una jornada solidària». La jornada també ha comptat amb la presència del cònsol major de la Massana, David Baró, que ha estat l'encarregat de lliurar els premis als guanyadors del joc de corda.