Quantcast

Dues nenes de 12 i 13 anys ingressades per intoxicació etílica a Galícia

A la localitat de Vigo i de Pontevedra han estat hospitalitzades dues nenes , de 13 i 12 anys respectivament, a causa d'una intoxicació etílica . Totes dues es troben fora de perill i ja han aconseguit l'alta mèdica.

El primer dels casos, el de la noia de 13 anys, es situa en una plaça prop del centre comercial Gran Via de Vigo. A la nena la van atendre els metges que es trobaven a la zona, encara que després va haver de ser traslladada a l' hospital Álvaro Cunqueiro . Els metges li van donar el alta unes tres hores després de ser ingressada, està completament fora de perill.

La noia de 12 anys es trobava fent < strong> botellón amb els seus amics al centre de Pontevedra . En començar a sentir-se malament seus amics van demanar ajuda i una ambulància la va traslladar al hospital Montecelo . En aquest cas la noia tampoc va perdre la consciència i ja s'ha confirmat la seva alta mèdica.

Aquests dos nous successos han disparat totes les alarmes ja que la setmana passada es va conèixer el mort de la nena de 12 anys en una localitat de Madrid a causa d'un menja etílic causa de l'excessiu consum d'alcohol.

L'alcalde de Vigo ha declarat que la policia està sempre alerta davant el consum d'alcohol per part dels menors però que es necessita més atenció per part dels propis familiars .