Quantcast

La terrible malaltia que pateixen Daddy Yankee i les seves filles

Daddy Yankee no està passant pel seu millor moment personal ni professional. El cantant de reggaeton s'ha vist obligat a suspendre algun dels seus concerts a causa d'una terrible malaltia que pateix tant ell com una de les seves filles.

El porto-riqueny ha decidit trencar el seu silenci i explicar que les qüestions personals per les que no anava a les seves esdeveniments es deu al fet que pateix prediabetis.

"Jo desconeixia el que era el sucre fins que em va noquejar . Vaig dir: 'Wow !, què és això, ¿és un acudit?'. Sempre va tenir molts marejos, sentia ganes de col·lapsar, no entenia res. Després de molts estudis em van dir que això era seriós ", confessa el cantant en una nota.

Aquest problema, lluny d'enfonsar-, el fa més fort. I és que una de les seves filles també pateix aquesta malaltia . "L'únic que em deixa tranquil és que estic guerrejant al costat d'una de les meves filles, que també pateix aquesta malaltia, i no la deixo sola en la batalla. Tinc una amb diabetis i una altra amb hipertensió, ja que això ja és de família ", afegeix.

Després de conèixer la notícia, tant el porto-riqueny com la seva família han hagut de modificar els seus hàbits de vida: " Encara no estic al màxim, però aquí anem. i és que això és una cosa nova que vaig coneixent com manejar. No és el mateix la hipoglucèmia, en la qual jo sabia que si sentia alguna cosa, em menjava alguna cosa i ja, ara amb això un ha de estar amb la disciplina aquí, amb dieta i exercici esperant, perquè això és una cosa hereditari i és una cosa que cal tenir-li molt de compte ".