Quantcast

Alt Urgell, 7 de novembre 2016: ÈXIT ROTUND DEL II WORKSHOP OCUPACIONAL DE LA SEU D'URGELL

Divendres, va tenir lloc al Centre Empresarial i Tecnològic de l'Alt Pirineu de la Seu d'Urgell la segona edició del Workshop Ocupacional.
Al llarg del matí es van dur a terme més de 500 entrevistes entre les 180 persones demandants de feina i les 16 empreses, tant de l'Alt Urgell i Cerdanya com del Principat d'Andorra, que van participar en aquesta trobada.

Les 16 empreses que van participar cercaven diversos perfils professionals per diversos sectors.

En aquesta trobada es va contar amb la presencia de tres 'corners' informatius relacionats amb el món laboral on s'hi van realitzar 160 contactes. Un d'aquests 'corners' eren el del Servei d'Immigració del Govern d'Andorra,

La tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Treball Fronterer de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Mireia Font, ha fet un 'bon balanç' de la participació d'aquest Workshop ocupacional

En la primera edició d'aquet Workshop Ocupacional celebrat ara fa un any, s'hi van presentar 110 persones i hi van participat una dotzena d'empreses. Aquest workshop està organitzat per l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, l'Oficina Jove, Alt [email protected], Departament d'Empresa de la Generalitat de Catalunya, Unió Europea i Catalunya Emprèn.

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL – RAMÓN TARRÉS, RECURSOS HUMANS CERDANYA ECO RESORT PRULLANS – JOSEP VILLALONGA, RECURSOS HUMANS DE TAURUS OLIANA – ANALÍA RODRIGUEZ, RECURSOS HUMANS CALDEA ANDORRA – JESÚS GUARDIET, DIRECTOR D’INMIGRACIÓ D’ANDORRA – MIREIA FONT, TINENT D'ALCALDE DE PROMOCIÓ ECONÒMICA DE LA SEU