Quantcast

La mala sort més famosa de l'esport professional desapareix

Els Xicago Cubs són els nous campions de la millor competició de beisbol del món, però no només això, també han trencat un dels gafes amb major abast en la història de l'esport.

Tot ve des d'un 6 d'octubre de 1945, quan els Cubs van disputar la seva última final.

Un seguidor del conjunt de la ciutat del vent va predir que el seu equip no tornaria a guanyar les Sèries Mundials després de ser expulsat de l'estadi, quan anava a veure la trobada amb la seva cabra, l'animal també disposava d'entrada.

Siannis, que així es deia l'aficionat i famós propietari d'un restaurant de moda en aquella època, va acudir al partit amb la seva cabra Murphy. Un empleat li va impedir entrar davant les queixes de la resta dels assistents per l'olor de l'animal.

71 anys després, l'encanteri es va desfer. Els Cubs són campions.