Quantcast

Els Illuminati, ¿motiu del divorci entre Angelina Jolie i Brad Pitt?

Des que el passat mes de setembre anunciessin el seu divorci, són moltes les teories que es barregen sobre el veritable motiu que ha dut a Angelina Jolie i Brad Pitt a posar fi a la seva relació.

Si en un principi es va parlar d'infidelitat per part de l'actor i més endavant d'una baralla amb el seu fill gran, Maddox, ara s'especula amb la possibilitat que hagin estat els Illuminati els causants del divorci entre els actors.

Segons la premsa internacional, hi ha una gravació en què apareix Angelina Jolie, amb 23 anys, confessant la seva afiliació a aquesta secta. Al vídeo, l'actriu compta a més alguns dels rituals que realitzava, com el d'iniciació, en què va sacrificar a una serp . Per la seva banda, Brad ha mantingut algun tipus de contacte amb aquesta secta, però no al nivell de dona.

Mitjans nord-americans defensen que la baralla entre Brad Pitt i el seu fill Maddox en un avió es va usar com a cortina de fum per ocular el veritable motiu.