Quantcast

La Cerdanya, 3 de novembre 2016: EXPOSICIÓ DE GRAVATS DE DALÍ A BOLVIR

La sala d’exposicions de l’Espai Ceretània de Bolvir acull aquests dies l’exposició de cent gravats de les aquarel·les de Dalí, que va il·lustrar el llarg viatge de Dante, en el que el seu amor platònic, Beatriu, és conduïda per Virgili per l’Infern, el Purgatori i el Paradís.

L’any 1300 Dante va començar la redacció dels 14.000 versos que composen la Divina Comèdia, l’obra magna de la literatura italiana. L’edició de la Divina Comèdia il·lustrada per Dalí la va dur a terme ‘Editions d’Art les Heures Claires de Paris’ sota la direcció de Jean Estrada. Les aquarel·les originals es van exposar per primera vegada el maig del 1960 al Museu Galiera de la capital francesa.

Els cent gravats, cadascun d’ells amb 35 colors diferents, es podran veure a Bolvir fins a finals d’any, els dissabtes d’11h a 14h i de 16h a 18h i els diumenges i festius d’11h a 14h.