Quantcast

Un nen autista revoluciona les xarxes ballant 'Thriller'

En Cornualla (Anglaterra) un nen autista va decidir participar en un concurs de ball amb la cançó 'Thriller' de Michael Jackson. El repte consistia a ballar davant d'una càmera web situada en una botiga de mobles.

William Ryan, de 8 anys, pateix autisme des dels 5 anys . El ball l'apassiona, però no ha pogut apuntar-se a cap acadèmia a causa de la seva malaltia. La seva mare va declarar que va intentar assistir a una classe de ball, però en veure tanta gent va haver de marxar ja que el nen no se sentia bé.

Ara té problemes per comunicar-se amb altres nens, però el ball és la seva passió. Va conèixer al Rei del Pop gràcies a uns vídeos que li va ensenyar el seu pare. Des d'aquest moment William es va tornar un autodidacta i va aprendre cada un dels passos de la famosa coreografia.

El seu vídeo compta ja amb més de 64.000 reproduccions i s'ha compartit més de 500 vegades. Gràcies a la seva valentia va aconseguir guanyar una gran bossa de llaminadures i quedar el primer en el concurs.