Quantcast

El provocatiu nu d'Ares Teixidó pels seus 100.000 seguidors a Instagram

Ares Teixidó s'ha sumat a la moda dels nus per celebrar xifres rodones de seguidors a les xarxes socials. La presentadora de 'L'amor está en l'aire', programa que conduïa al costat de Joan i Medi a Antena 3, ha volgut celebrar els seus 100.000 seguidors a Instagram i ha posat nua al Paco León.

L'exconcursant de 'Gran Hermano VIP 3' acompanyar-les amb un significatiu text relatant diverses situacions que mai va creure que ocorrerien en la seva vida: “Mai vaig imaginar despullar davant de tanta gent. Ni sonrojarme. Menjar cargols a les 07: 00h. després d'una nit de festa. Cantar a la dutxa a tot pulmó. Ser tia per tercera vegada. Les caretes dels meus nebots Xavi, Lucía i Lola. Ballar sota la pluja. Tampoc vaig imaginar beure xupitos de Jägermeister i que a sobre m'agradessin. Fer running. Banyar-me a la platja un 27 de febrer. Mai vaig pensar a fer salt de pont ni en que aquella nit es convertiria en un conte trist. Encara menys fitxar per Atresmedia. Ni arribar als 100k a Instagram “.

Per a finalitzar, la presentadora ha volgut agrair tot el suport que rep dels seus seguidors: “I, ara mateix, no sento altra cosa que gratitud. Tinc motius de sobres per agrair-vos tant, que despullar-me en cos i ànima per aquí es queda curt. Moltes gràcies als de sempre, als d'ara, als quals es van anar i als que vindran. Gràcies per triar-me. Sé que els nus a Instagram són quan un arriba al milió, però jo amb 100k, ja em sento milionària”.

Des que Paco León es despullés fa diversos anys són molts els famosos que ho fan cada vegada que arriben a una xifra rodona. Eva Hache, Fernando Tejero i Patricia Montero són alguns d'ells.

[ Fes clic aquí per veure LA IMATGE COMPLETA ]