Quantcast

La Cerdanya, 26 d'octubre 2016: PUIGCERDÀ RECUPERA LA FIRA DE LES ÀNIMES

Des de dissabte i fins dimarts de Tots Sants, els carrers de Puigcerdà s’ompliran de bruixes, follets, esperits i màgia. Després de celebrar-se per primera vegada el 2011 i repetir-se l’any següent, l’Àrea de Cultura de l’ajuntament recupera la Fira de les Ànimes, aprofitant que el pont no coincideix enguany amb la Fira del Cavall.

La fira comptarà amb animacions al carrer, tallers de manualitats per als nens i nenes, un túnel del terror i xerrades sobre l’energia personal o els orígens del Halloween, a més d’una trentena de parades d’artesania i productes esotèrics que es situaran a les places Santa Maria i Herois. Un dels plats forts serà l’elevació de les ànimes, que tindrà lloc dilluns a les vuit del vespre als peus del campanar.

La Fira de les Ànimes també comptarà amb la desfilada dels Espantanens pels carrers del nucli urbà, una activitat impulsada pel Grup de Recerca de Cerdanya i que començarà dissabte a les set de la tarda.

Parlen al vídeo: MARY CARMEN RAMON, TÈCNICA CULTURA AJUNTAMENT PUIGCERDÀ