Quantcast

La mare de Diana Quer situa a la seva filla als EUA

Gairebé dos mesos després de la desaparició de Diana Quer, són moltes les vies d'investigació que continuen obertes. En els últims dies, el senyal del seu mòbil i alguns testimonis situaven a la jove a Taragoña, a 20 quilòmetres de A Pobra do Caramiñal (la Corunya), lloc on estiuejava amb la seva mare i la seva germana.

Ara, Diana López-Pinel, mare de la desapareguda, situa la seva filla als EUA en el marc d'un presumpte segrest del que hauria estat víctima la jove de 18 anys.

És per això que la dona ha demanat a l'associació SOS Desapareguts que difongui la imatge de la seva filla pel país nord-americà, com ja van fer durant les primeres setmanes després de la desaparició per diversos països com Portugal, Bèlgica, Itàlia, Suïssa i França.

Joaquín Amills, president de SOS Desapareguts, ha confirmat que està a punt d'entrar en vigor una alerta internacional centrada en els estats de Tenesse, Virgina, Carolina del Nord i del Sud i Florida.